ΗΠΑ: Δίκαιη η ποινική δίωξη κατά του Στόουν σύμφωνα με τον Μπαρ

Ο πρόεδρος Τραμπ από την πλευρά του έχει υποστηρίξει ότι ο 67χρονος Στόουν, παλαίμαχο στέλεχος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, είχε μη δίκαιη αντιμετώπιση

Ο Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρ δήλωσε χθες, Τετάρτη, ότι η άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Ρότζερ Στόουν, φίλου και συμβούλου του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για πολλά χρόνια, ήταν αρμόζουσα, ενώ η ποινή φυλάκισης των τριών ετών και τεσσάρων μηνών που του επιβλήθηκε, ήταν δίκαιη.

Ο πρόεδρος Τραμπ από την πλευρά του έχει υποστηρίξει ότι ο 67χρονος Στόουν, παλαίμαχο στέλεχος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, είχε μη δίκαιη αντιμετώπιση.

Τον προηγούμενο μήνα, ο πρόεδρος Τραμπ αρνήθηκε να απαντήσει άμεσα στη διάρκεια μιας τηλεοπτικής συνέντευξης, όταν ρωτήθηκε αν θα προχωρήσει στην έκδοση προεδρικής χάρης για τον Στόουν.

Ο Στόουν ήταν ένας από τους συνεργάτες του Τραμπ που καταδικάστηκαν ή παραδέχτηκαν την ενοχή τους για κατηγορίες που προέκυψαν από την έρευνα του πρώην ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ, σχετικά με εμπλοκή της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016 υπέρ της υποψηφιότητας του Τραμπ.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού