Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σόλσκιερ: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές στις μεταγραφές»

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», επεσήμανε πως η πανδημία του κορωνοϊού, έχει αλλάξει πολλά στον χώρο του ποδοσφαίρου, όπως είναι οι εκτιμήσεις των διοικούντων την Γιουνάϊτεντ για τις αξίες των παικτών στο «ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο».

Την άποψη ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να κινηθεί σε… ρεαλιστικούς ρυθμούς, στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, εξέφρασε ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», επεσήμανε πως η πανδημία του κορωνοϊού, έχει αλλάξει πολλά στον χώρο του ποδοσφαίρου, όπως είναι οι εκτιμήσεις των διοικούντων την Γιουνάϊτεντ για τις αξίες των παικτών στο «ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο».

«Πρέπει να υπάρξει ρεαλισμός», τόνισε ο Νορβηγός τεχνικός και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ολόκληρος ο κόσμος έχει αλλάξει, τόσο οικονομικά, όσο και από την άποψη της αντίληψης για την αξία των παικτών. Θα σκέφτομαι πάντα μακροπρόθεσμα και θα προσπαθώ να κάνω καλές προσφορές. Πάντα είμαι πολύ προσεκτικός με τα χρήματα, όπως και με τα προσωπικά μου χρήματα. Θέλουμε να διατηρήσουμε τους καλύτερους παίκτες. Και ξέρω ότι από τότε που ο Πογκμπά επέστρεψε στην δράση από τον τραυματισμό του, είναι ολοένα και καλύτερος».

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού