ΤτΕ: Η τρέχουσα υγειονομική κρίση λόγω του κορωνοϊού βρίσκει την αγορά ακινήτων σε μια κρίσιμη περίοδο

Μεγαλύτερες αναμένεται να είναι οι επιπτώσεις της πανδημίας στην αγορά εξοχικής κατοικίας και τα επαγγελματικά ακίνητα που βρίσκονται σε δευτερεύουσες περιοχές,  όπως αναφέρει έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος

Μεγαλύτερες αναμένεται να είναι οι επιπτώσεις της πανδημίας στην αγορά εξοχικής κατοικίας και τα επαγγελματικά ακίνητα που βρίσκονται σε δευτερεύουσες περιοχές,  όπως αναφέρει έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος. Ωστόσο, η επίδραση του Covid-19, ενδέχεται να είναι μεγαλύτερη λόγω και της προσωρινής αναστολής λειτουργίας των υποθηκοφυλακείων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΤτΕ, η τρέχουσα υγειονομική κρίση λόγω του κορωνοϊού βρίσκει την αγορά ακινήτων σε μια κρίσιμη περίοδο, κατά την οποία σημάδια ανάκαμψης είχαν ήδη κάνει την εμφάνισή τους για την πλειοψηφία των επιμέρους κατηγοριών και αγορών. Η αναπτυσσόμενη δυναμική βασίστηκε κυρίως στην επενδυτική ζήτηση από το εξωτερικό και στη θετική πορεία του τουρισμού, καθώς η εγχώρια ζήτηση για κατοικία και μη επενδυτικά ακίνητα παρέμεινε περιορισμένη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού