ΚΙΝΑΛ: H Γεννηματά επικρίνει και προειδοποιεί Παπανδρέου και Καστανίδη

Ταυτόχρονα  προειδοποίησε  πως όποιος δεν σεβαστεί από εδώ και στο εξής  τις συλλογικές αποφάσεις τίθεται κατ ευθείαν εκτός ΚΙΝΑΛ

Η πρόεδρος του KINAΛ Φώφη Γεννηματά  προχώρησε στην έκτακτη  συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σε πολιτική αποδοκιμασία της στάσης αποχής του Χάρη Καστανίδη και του Γιώργου Παπανδρέου στη χθεσινή ψηφοφορία για το νομοσχέδιο σχετικά με τις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις.
Ταυτόχρονα  προειδοποίησε  πως όποιος δεν σεβαστεί από εδώ και στο εξής  τις συλλογικές αποφάσεις τίθεται κατ ευθείαν εκτός ΚΙΝΑΛ.

«Τα όσα συνέβησαν χθες, διαδραματίστηκαν στο συγκεκριμένο πολιτικό περιβάλλον και θόλωσαν το στίγμα μας, χτύπησαν την στρατηγική τής αυτόνομης πορείας και έριξαν νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. “ Νερό”που είχα νωρίτερα κόψει με τις τοποθετήσεις μου και στους δύο. Λάθος πολιτική εκτίμηση, τουλάχιστον», τόνισε η κ. Γεννηματά ανοίγοντας τη συζήτηση σε αίθουσα της Βουλής όπου παρόντες ήσαν όλοι οι βουλευτές, ασφαλώς και ο Γιώργος Παπανδρέου ενώ ο Χάρης Καστανίδης συμμετείχε με τηλεδιάσκεψη από τη Θεσσαλονίκη.

Η κυρία Γεννηματά δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας της θέσης της καθώς υπογράμμισε:

«Αυτή η στάση αντικειμενικά εξυπηρετεί τους αντιπάλους. Ευθύνη και υποχρέωση όλων μας είναι να περιφρουρήσουμε τη συντεταγμένη λειτουργία μας και την ενιαία στάση όλων στις κοινές μας αποφάσεις. Χρέος δικό μου, επιπλέον εκ του ρόλου μου, είναι η τήρηση των αποφάσεων από όλους μας.
Όποιος από σήμερα και πέρα δεν σεβαστεί τις αποφάσεις των οργάνων, να γνωρίζει ότι θέτει τον εαυτό του εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας.
Τα όργανα λειτουργούν δημοκρατικά μόνο μέσα από το σεβασμό των αποφάσεων της πλειοψηφίας».

Γεννηματά: Όποιος διαφωνεί με την πλειοψηφία θέτει τον εαυτό του εκτός κόμματος

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού