Κέρκυρα: Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας φορείς και σωματεία του νησιού «υποδέχθηκαν» τον κ. Μητσοτάκη

Σωματεία, εργαζόμενοι και φορείς της Κέρκυρας από νωρίς το πρωί έχουν συγκεντρωθεί στο νέο πεζόδρομο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί

Σωματεία, εργαζόμενοι και φορείς της Κέρκυρας από νωρίς το πρωί έχουν συγκεντρωθεί στο νέο πεζόδρομο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί και για τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί, τα οποία σύμφωνα με τους ίδιους δεν επαρκούν. Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Κέρκυρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, είχε πρώτη στάση στο Αχίλλειο όπου ξεναγήθηκε στους χώρους και τον κήπο του μουσείου.

Ακολούθησε, σύντομη σύσκεψη στην Περιφέρεια Ιονίων νήσων παρόντων του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη και του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκου, του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκης, της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, της περιφερειάρχη Ιονίων νήσων Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου και των αντιπεριφερειαρχών του Ιονίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού