Μουρίνιο: «Είναι πολύ λυπηρό»…

Ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου και σίγουρα μία από τις μεγάλες «κόντρες» του Λονδίνου, θα διεξαχθεί αύριο στην αγγλική πρωτεύουσα, ανάμεσα στην Τότεναμ και την Αρσεναλ.

Ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου και σίγουρα μία από τις μεγάλες «κόντρες» του Λονδίνου, θα διεξαχθεί αύριο στην αγγλική πρωτεύουσα, ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άρσεναλ. Όμως το γεγονός, ότι λόγω του κορωνοϊού, το ντέρμπι της Premier League θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, προκαλεί την θλίψη του Ζοσέ Μουρίνιο, όπως φυσικά και κάθε υγιούς ποδοσφαιρόφιλου.

«Είναι πολύ λυπηρό. Το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο. Μεγάλη ιστορική αντιπαλότητα στο Βόρειο Λονδίνο. Δύο μεγάλα κλαμπ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Special One» και πρόσθεσε: «Μπορώ να φαντασθώ, ότι θα ήταν μια ιδιαίτερη και όμορφη ατμόσφαιρα, στο γήπεδο, στους δρόμους, στο Βόρειο Λονδίνο. Νομίζω ότι είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Φυσικά, η Άρσεναλ προτιμά να παίζει πίσω από κλειστές πόρτες, γιατί διαφορετικά θα ήταν προς όφελός μας. Αλλά ακόμη και αυτοί, θα είχαν ένα επιπλέον κίνητρο να έλθουν εδώ, με την ατμόσφαιρα που μας αρέσει στο ποδόσφαιρο».

 

 

Πηγή: ΑΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού