Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση δεν έβγαλε κανένα συμπέρασμα από την υγειονομική και οικονομική κρίση

Οι βασικοί άξονες της κυβερνητικής πολιτικής μένουν αμετακίνητοι παρά την υπόθεση της πανδημίας, της υγειονομικής κρίσης, και των προβλημάτων και των ερωτημάτων που αυτή έθεσε, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και συνολικά στην Ευρώπη και στον Κόσμο

Βασικοί άξονες της κυβερνητικής πολιτικής μένουν ίδιοι, παρά την πανδημία και τα νέα ζητήματα που ανέδειξε, ενώ η κυβέρνηση θέλει να υλοποιήσει και το σχέδιό της για την ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης, επεσήμανε ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, στο Ρ/Σ «Στο Κόκκινο» 105,5 και στον δημοσιογράφο Νίκο Ξυδάκη.

«Οι βασικοί άξονες της κυβερνητικής πολιτικής μένουν αμετακίνητοι παρά την υπόθεση της πανδημίας, της υγειονομικής κρίσης, και των προβλημάτων και των ερωτημάτων που αυτή έθεσε, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και συνολικά στην Ευρώπη και στον Κόσμο. Τι Βλέπουμε; Ότι ενώ αυτή η υπόθεση της υγειονομικής κρίσης έθεσε κρίσιμα ερωτήματα για το ρόλο του δημοσίου, της παρέμβασής του,  για το ίδιο το παραγωγικό μοντέλο, για την έννοια της περιφερειακής ανάπτυξης, ανέδειξε την κρίση της εφοδιαστικής αλυσίδας, ερωτήματα πάρα πολύ μεγάλα τα οποία θα πρέπει να μας απασχολήσουν, για το χαρακτήρα της εργασίας, εδώ βλέπουμε μία κυβέρνηση η οποία, αμετακίνητη υπηρετεί ένα σχέδιο μνημονιακού τύπου αναδιαρθρώσεων στην εργασία, υλοποιεί ένα σχέδιο ιδιωτικοποιήσεων έτσι όπως το είχε διαμορφώσει και πριν την πανδημία. Που εκφράζεται με έναν απόλυτο τρόπο στην περίπτωση των δημόσιων δικτύων, είτε της ενέργειας, είτε του νερού, ενώ ταυτόχρονα, θέλει να υλοποιήσει αυτό που είχε αποκρύψει προεκλογικά, το σχέδιο της ιδιωτικοποίησης της κοινωνικής ασφάλισης. Ουσιαστικά να την καταργήσει. […] Και όλα αυτά κάτω από μια ιδεολογική μονομανία κα ιδεοληψία ότι τα πράγματα θα αυτορυθμιστούν. Αν έχει όμως καταρρεύσει κάτι, μετά την τελευταία υγειονομική κρίση, είναι αυτή η λογική», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σκουρλέτης.

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Μενού