800.000 πολίτες έχουν καταθέσει αίτηση από τον υπολογιστή τους για τα αδήλωτα τετραγωνικά

Τους τελευταίους μήνες, 800.000 πολίτες έχουν καταθέσει αίτηση από τον υπολογιστή τους για τα αδήλωτα τετραγωνικά του σπιτιού τους, χωρίς να χρειαστεί κανένα επιπλέον δικαιολογητικό

Τους τελευταίους μήνες, 800.000 πολίτες έχουν καταθέσει αίτηση από τον υπολογιστή τους για τα αδήλωτα τετραγωνικά του σπιτιού τους, χωρίς να χρειαστεί κανένα επιπλέον δικαιολογητικό. Επιπλέον, χιλιάδες πολίτες δεν χρειάζεται να δηλώσουν στην εφορία γεννήσεις ή απώλεια ζωής συγγενικού προσώπου, καθώς διαπιστώνουν ότι τα στοιχεία είναι αυτόματα επικαιροποιημένα.

Ακόμη, πολίτες και επιχειρήσεις δεν χρειάζεται να προσκομίζουν φορολογική ενημερότητα προκειμένου να πληρωθούν από δήμους, ενώ 424.000 πολίτες ενδιαφέρθηκαν και δήλωσαν για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», χωρίς να απαιτηθούν πιστοποιητικά ή έγγραφα.

Τα παραπάνω παραδείγματα είναι αποτέλεσμα της αξιοποίησης του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Πρόκειται για το Πληροφοριακό Σύστημα που αναπτύχθηκε με στόχο τη διασύνδεση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δημοσίου.

AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

Μενού