Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού στο Λαύριο

Η πυρκαγιά ξέσπασε από ,άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε ξερόχορτα και εξαπλώθηκε γρήγορα. Συνολικά, στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Για την πυρκαγιά επιχειρούν 49 πυροσβέστες, 19 οχήματα, το Μ.Ε.Τ.Π.Ε., 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 2 αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι έγινε εισήγηση από τον επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων για προληπτική εκκένωση τριών τουλάχιστον οικισμών. Η εκκένωση έχει προληπτικό χαρακτήρα και προς το παρόν δεν απειλούνται κατοικίες αναφέρουν πηγές της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο μεταβαίνει εκτάκτως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να συντονίσει από κοντά το επιχειρησιακό σχέδιο κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Η πυρκαγιά ξέσπασε από ,άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε ξερόχορτα και εξαπλώθηκε γρήγορα. Συνολικά, στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Για την πυρκαγιά επιχειρούν 49 πυροσβέστες, 19 οχήματα, το Μ.Ε.Τ.Π.Ε., 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 2 αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα.

Επίσης, η πυροσβεστική εισηγήθηκε για προληπτικούς λόγους και την απομάκρυνση παιδιών από κατασκήνωση παράλληλα με την εκκένωση τεσσάρων περιοχών.

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού στο Λαύριο

Με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Στέφανου Κολοκούρη, μεταβαίνει κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού στην περιοχή Πούντα Ζέζα στο Λαύριο, για την άμεση διερεύνηση των αιτίων της δασικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού