Χαρίτσης: Η κυβέρνηση λόγω ιδεοληπτικών εμμονών οδηγεί τη χώρα σε νέο γύρο μνημονιακών πολιτικών

Ο κ. Χαρίτσης εκτίμησε ότι υπάρχουν στα δημόσια ταμεία τα αναγκαία κονδύλια λόγω του μαξιλαριού ασφαλείας που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσε δε την κυβέρνηση να χορηγήσει το σύνολο των αναδρομικών στους συνταξιούχους

Σε συνέντευξή του στο CNN Greece o εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι εξαπάτησε τους συνταξιούχους, μην επιστρέφοντας το σύνολο των αναδρομικών μετά την απόφαση του ΣτΕ.

Ο κ. Χαρίτσης εκτίμησε ότι υπάρχουν στα δημόσια ταμεία τα αναγκαία κονδύλια λόγω του μαξιλαριού ασφαλείας που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσε δε την κυβέρνηση να χορηγήσει το σύνολο των αναδρομικών στους συνταξιούχους.

Σε ό,τι αφορά την οικονομία, καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι λόγω ιδεοληπτικών εμμονών οδηγεί τη χώρα σε νέο γύρο μνημονιακών πολιτικών. Εκτίμησε ακόμα ότι η ύφεση θα έχει μεγάλο βάθος και χρονική διάρκεια.

Για τα ελληνοτουρκικά, ο Αλέξης Χαρίτσης είπε ότι η κυβέρνηση υποτίμησε την απειλή της Άγκυρας. Καταλόγισε ακόμα στον πρωθυπουργό ότι επέδειξε ολιγωρία στο ζήτημα των ευρωπαϊκών κυρώσεων στην Τουρκίας. Προσέθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι θετικός στην επανέναρξη των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία, αρκεί να μη γίνει υπό καθεστώς απειλών. Τέλος, επανέλαβε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα στηρίξει μια συμφωνία με την Αίγυπτο για την οριοθέτηση της ΑΟΖ, αρκεί αυτή να μην παραβιάζει τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού