Χρηστίδης: Χρειάζεται η πραγματική οικονομία τώρα ένα συνεκτικό σχέδιο

«Χρειάζεται η πραγματική οικονομία τώρα ένα συνεκτικό σχέδιο, για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας. Τα νούμερα της ανεργίας είναι συγκλονιστικά: 250.000 άνθρωποι δεν θα πάνε στη δουλειά τους από το ερχόμενο φθινόπωρο και αυτό έχει μεγάλο αντίκτυπο στην πραγματική οικονομία το επόμενο διάστημα»

«Ο κ. Μητσοτάκης έρχεται σε αντίθεση με όσα υποσχέθηκε πριν από τις εκλογές, που είχε πει πως δεν θα υπάρξουν αναπληρωτές υπουργοί», δήλωσε το πρωί στο ραδιόφωνο του Σκάι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης για να συμπληρώσει πως «είχε ήδη πολλούς και πρόσθεσε τώρα ακόμα και άλλους. Μάλλον το επιτελικό κράτος της ΝΔ πήγε ένα μεγάλο περίπατο…».

Για την αντιμετώπιση των δύο μεγάλων προκλήσεων (πανδημία και οικονομία), ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής παρατήρησε πως «η κυβέρνηση πρέπει να δώσει πραγματικές απαντήσεις και όχι άλλα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και πολιτικό μάρκετινγκ».

Επικαλούμενος δε, τις περιοδείες που έχει κάνει η Φώφη Γεννηματά ανά τη χώρα μετά την καραντίνα, υποστήριξε ότι όλοι οι παραγωγικοί φορείς, επιμελητήρια και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες περιγράφουν την κατάσταση «με πολύ πιο μελανά χρώματα από αυτά που περιγράφουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης».

Γι’ αυτό και «χρειάζεται η πραγματική οικονομία τώρα ένα συνεκτικό σχέδιο, για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας. Τα νούμερα της ανεργίας είναι συγκλονιστικά: 250.000 άνθρωποι δεν θα πάνε στη δουλειά τους από το ερχόμενο φθινόπωρο και αυτό έχει μεγάλο αντίκτυπο στην πραγματική οικονομία το επόμενο διάστημα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού