Βίτσας: Πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την αναγκαιότητα σύγκλισης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών

Θα πρέπει πρώτα να δούμε τη συμφωνία στο σύνολό της αφού έρθει πρώτα για συζήτηση στη Βουλή. Αυτά που μέχρι στιγμής ανακοινώθηκαν και μάλιστα με διθυραμβικό τρόπο, γεννούν πολλά ερωτηματικά και πιθανόν να δημιουργούν πολλά προβλήματα

Πάγια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την αναγκαιότητα σύγκλισης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για τον καθορισμό της εθνικής στρατηγικής απέναντι στις τουρκικές επιδιώξεις τόνισε στο «Πρώτο Πρόγραμμα» 105,8 της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, ο Δημήτρης Βίτσας, βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, και πρώην υπουργός.

“Θα πρέπει πρώτα να δούμε τη συμφωνία στο σύνολό της αφού έρθει πρώτα για συζήτηση στη Βουλή. Αυτά που μέχρι στιγμής ανακοινώθηκαν και μάλιστα με διθυραμβικό τρόπο, γεννούν πολλά ερωτηματικά και πιθανόν να δημιουργούν πολλά προβλήματα. Το πρώτο που αποδεικνύει αυτή η συμφωνία είναι η πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την αναγκαιότητα  σύγκλισης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για τον καθορισμό της εθνικής στρατηγικής απέναντι στις Τουρκικές επιδιώξεις. Υπάρχουν  πολλά ερωτήματα ,γιατί χρειάζονταν τώρα αυτή η συμφωνία”, υπογράμμισε ο κ. Βίτσας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού