Δήμος Καλαμαριάς: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τη Βηρυτό

Ο δήμος Καλαμαριάς ενημερώνει επίσης ότι σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, 8 και 9 Αυγούστου και τις ώρες 11.00-13.00 θα συγκεντρώνεται βοήθεια και στο Δημαρχείο Καλαμαριάς, με τη βοήθεια της εθελοντικής ομάδας Πολιτικής Προστασίας Usαr.

Πρωτοβουλία συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας προκειμένου να αποσταλεί στον δοκιμαζόμενο πληθυσμό της Βηρυτού, αναλαμβάνει ο Δήμος Καλαμαριάς.

Οι πολίτες που επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθεια αλληλεγγύης, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και φαρμακευτικό υλικό, όπως γάζες, μάσκες, Betadin και αντισηπτικά. Η ανθρωπιστική βοήθεια θα συγκεντρώνεται από τη Δευτέρα 10/8 έως την Τετάρτη 12/8, από τις 7 το πρωί έως και τις 3 μετά το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας στο χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου (Παπανικόλα 18 και Αμισού)

Ο δήμος Καλαμαριάς ενημερώνει επίσης ότι και σήμερα Κυριακή, 8 και 9 Αυγούστου και τις ώρες 11.00-13.00 θα συγκεντρώνεται βοήθεια και στο Δημαρχείο Καλαμαριάς, με τη βοήθεια της εθελοντικής ομάδας Πολιτικής Προστασίας Usαr.

«Η δράση αυτή θα αποδείξει για μια ακόμη φορά, ότι οι πολίτες παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν, αφουγκράζονται τις κοινωνικές ανάγκες τολμούν να κάνουν πράξη τα συναισθήματά τους, να αναδείξουν για ακόμη μία φορά τις αρχές της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς , συμβάλλοντας στην ανακούφιση ανθρώπων που πολύ περνούν δύσκολα από τις συνέπειες της φονικής έκρηξης», αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Καλαμαριάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού