Λάμπαρντ: Κάναμε δώρο τα γκολ

«Νομίζω ότι η απόδοση μας ήταν καλή. Δεν είναι εύκολο να πούμε κάτι τέτοιο μετά από μία ήττα με 4-1 και φυσικά δεν είμαι χαρούμενος. Δεν θέλαμε να χάσουμε εδώ», επεσήμανε ο νεαρός τεχνικός της Τσέλσι

Λάμπαρντ σε Λίβερπουλ: «Μην γίνεστε αλαζόνες»

Την θετική πλευρά των πραγμάτων, προτίμησε να επισημάνει ο Φρανκ Λάμπαρντ, μετά την συντριβή που γνώρισε η Τσέλσι από την Μπάγερν Μονάχου με 4-1 και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League.

«Νομίζω ότι η απόδοση μας ήταν καλή. Δεν είναι εύκολο να πούμε κάτι τέτοιο μετά από μία ήττα με 4-1 και φυσικά δεν είμαι χαρούμενος. Δεν θέλαμε να χάσουμε εδώ», επεσήμανε ο νεαρός τεχνικός της Τσέλσι και πρόσθεσε: «Αλλά μετά από τα δύο γκολ που δεχθήκαμε γρήγορα, ντιδράσαμε και μπήκαμε ξανά στον αγώνα. Στο 2-1 ήμασταν ήμασταν μία ομάδα υψηλού επιπέδου. Όταν κοιτάζουμε τον αριθμό των αγώνων του Champions League που παίζουν οι παίκτες, καταλαβαίνουμε αυτό που συνέβη. Αλλά είδα πολλά θετικά πράγματα στην ομάδα, καθώς και κακά πράγματα. Τα οποία υπήρχαν σε όλην την διάρκεια της σεζόν και στα οποία πρέπει να βελτιωθούμε. Αλλά στο 2-1, ήμασταν στο παιχνίδι, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, κάναμε λάθη και τους δώσαμε γκολ και σε αυτό το επίπεδο, κάτι τέτοιο δεν συγχωρείται».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού