Η Άρσεναλ πληρώνει τον Οζίλ για τον… αποδεσμεύσει

Οι διοικούντες την Αρσεναλ, φέρονται αποφασισμένοι να διαπραγματευθούν με την πλευρά του παίκτη και να ικανοποιήσουν οικονομικά τον Γερμανό, προκειμένου να αποδεσμευτεί άμεσα

Είναι «κοινό μυστικό» πως ο Μεσούτ Οζίλ αποτελεί «ξένο σώμα» για την Αρσεναλ, ενώ ένας από τους πιθανότερους προορισμούς του Γερμανού διεθνή, είναι η πρωταθλήτρια Τουρκίας, Μπασακσεχίρ. Η συγκεκριμένη ομάδα, τυγχάνει της… εύνοιας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ ο Τούρκος πρόεδρος, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Οζίλ, ο οποίος κατάγεται από την γειτονική χώρα. Βέβαια, η Μπασακσεχίρ και το τουρκικό πρωτάθλημα δεν είναι το ιδανικό για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπορεί να παίξει σε πιό υψηλό επίπεδο για μερικά χρόνια.

Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει πρώτα να λύσει το συμβόλαιο του με τους «κανονιέρηδες», που έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Και δεδομένου ότι ο Οζίλ, που επισήμως παραμένει τραυματίας, εισπράττει ετησίως περίπου 18,5 εκατομμύρια ευρώ, οι διοικούντες την Αρσεναλ, φέρονται αποφασισμένοι να διαπραγματευθούν με την πλευρά του παίκτη και να ικανοποιήσουν οικονομικά τον Γερμανό, προκειμένου να αποδεσμευτεί άμεσα.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού