Τα τουρκικά κοιτάσματα στη Μαύρη Θάλασσσα ήρθαν κατάλληλη στιγμή για τον κλονισμένο Πρόεδρο

Ο Ερντογάν χρειάζεται τώρα μια επιτυχία, επειδή η τουρκική οικονομία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και η αξία της τουρκικής λίρας έναντι του δολαρίου και του ευρώ υποχωρεί απειλητικά. Οι εικασίες και μόνο σχετικά με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα προκάλεσαν την αύξηση της τιμής της λίρας για πρώτη φορά μετά από εβδομάδες

Στις ανακοινώσεις του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν για τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου που ανακάλυψε το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Φατίχ στη Μαύρη Θάλασσα αναφέρεται η TAZ του Βερολίνου.

Η εφημερίδα σχολιάζει:  «Εάν τα ευρήματα επιβεβαιωθούν πραγματικά σε αυτό το εύρος, τότε ήρθαν την κατάλληλη στιγμή για τον κλονισμένο Πρόεδρο. Όσον αφορά την εξόρυξη πρώτων υλών στη Μεσόγειο, ο Ερντογάν έχει έναν μεγάλο συνασπισμό άλλων γειτονικών χωρών εναντίον του. Θα περάσει πολύς καιρός προτού επιτευχθούν συγκεκριμένα αποτελέσματα σε εκείνη την περιοχή. Ο Ερντογάν χρειάζεται τώρα μια επιτυχία, επειδή η τουρκική οικονομία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και η αξία της τουρκικής λίρας έναντι του δολαρίου και του ευρώ υποχωρεί απειλητικά. Οι εικασίες και μόνο σχετικά με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα προκάλεσαν την αύξηση της τιμής της λίρας για πρώτη φορά μετά από εβδομάδες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

No results found

Μενού