ΜεΡΑ 25: Ανεπαρκής προετοιμασία του νέου σχολικού έτους

Το ΜέΡΑ 25 επισημαίνει ότι με σχολεία τα οποία θα έχουν μεγαλύτερο αριθμό μαθητών απ' ότι πέρυσι ανά τάξη και ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς και προσωπικό καθαριότητας, οι μάσκες για το "επιτελικό κράτος" του κ. Μητσοτάκη σιγά σιγά πέφτουν, αποκαλύπτοντας το αποκρουστικό προσωπείο που μακιγιάρει άτσαλα η επικοινωνία

“Η πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού και της κ. Κεραμέως παραμένει άφαντη”, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Μέρα 25 σχολιάζοντας τις σημερινές ανακοινώσεις της υπουργού Παιδείας. Προσθέτει ότι «το υπουργείο Παιδείας που δεν έκανε καμία προετοιμασία για επαρκείς αίθουσες και προσωπικό για την έναρξη του σχολικού έτους το οποίο ήταν δεδομένο ότι θα συνέπιπτε με το 2ο κύμα της πανδημίας, τώρα επαφίεται στις μάσκες και στην «ατομική ευθύνη» των ανήλικων μαθητών».

Το ΜέΡΑ 25 επισημαίνει ότι με σχολεία τα οποία θα έχουν μεγαλύτερο αριθμό μαθητών απ’ ότι πέρυσι ανά τάξη και ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς και προσωπικό καθαριότητας, «οι μάσκες για το “επιτελικό κράτος” του κ. Μητσοτάκη σιγά σιγά πέφτουν, αποκαλύπτοντας το αποκρουστικό προσωπείο που μακιγιάρει άτσαλα η επικοινωνία».

ΑΠΕ-MΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού