Χρυσοχοΐδης: Eπιβεβαιώνει τη διάρρηξη του διαμερίσματος της εισαγγελέως Τουλουπάκη

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Μην σπέρνετε φόβο στη δικαιοσύνη, μην διαμορφώνεται κλίμα προσπαθώντας να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι, μην εργαλειοποιείτε τους δικαστικούς και τους εισαγγελείς, μην δίνεται συνέχεια σε φόβους

«Με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα διεξάγεται έρευνα για την υπόθεση της διάρρηξης στο διαμέρισμα της επικεφαλής εισαγγελέως κατά της διαφθοράς Ελένης Τουλούπακης και μόλις ολοκληρωθεί θα επιληφθεί η δικαιοσύνη και θα ενημερωθεί η Βουλή. Θερμή επίκληση, μην προκαλείτε φόβο με εύκολα σενάρια και κρίσεις του ποδαριού».

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

«Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Μην σπέρνετε φόβο στη δικαιοσύνη, μην διαμορφώνεται κλίμα προσπαθώντας να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι, μην εργαλειοποιείτε τους δικαστικούς και τους εισαγγελείς, μην δίνεται συνέχεια σε φόβους», επεσήμανε ο κ. Χρυσοχοΐδης και πρόσθεσε:

«Η πολυκατοικία φυλάσσεται σύμφωνα με την επιθυμία της εισαγγελέως και έχει επαρκή φύλαξη πριν από τη δική μου παρουσία στο υπουργείο. Η αλήθεια είναι ότι έγινε διάρρηξη και σε άλλο διαμέρισμα της πολυκατοικίας σε συνεργάτη του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού