Χρυσοχοΐδης – Νεχάμερ μεταβαίνουν στον Έβρο για να δουν τον φράχτη

Συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είχε, νωρίτερα, ο ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Καρλ Νεχάμερ.

Συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είχε, νωρίτερα, ο ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Καρλ Νεχάμερ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης», στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Κ. Νεχάμερ στην Ελλάδα.

Σημειώνεται πως οι δύο άνδρες θα μεταβούν στον Έβρο, προκειμένου να δουν τον νέο φράχτη, του οποίου η κατασκευή θα έχει ολοκληρωθεί σε 8 μήνες.

Συνάντηση Μηταράκη-Νεχάμερ: «Τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Αυστρίας», ανέφερε ο Αυστριακός ΥΠΕΣ

«Τα σύνορα της Ελλαδας είναι και σύνορα της Αυστρίας», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, Καρλ Νεχάμερ κατά τη συνάντηση εργασίας στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με τον υπουργό, Νότη Μηταράκη και τον αναπληρωτή, Γιώργο Κουμουτσάκο, σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Μηταράκη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Νεχάμερ χάρισε στους κ.κ. Μηταράκη και Κουμουτσάκο το επίσημο τζάκετ της αυστριακής ομάδας «Κόμπρα», που επιχειρεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα. «Ένα δώρο που αντανακλά την υψηλή σημασία που δίνει η Αυστρία στην προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ», έγραψε ο κ. Μηταράκης στην ανάρτησή του.

Αργότερα οι κ.κ. Μηταράκης, Κουμουτσάκος, Νέχαμερ μαζί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θα αναχωρήσουν με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, όπου και θα επισκεφθούν τις Καστανιές και τις Φέρες στον Έβρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού