Ξενογιαννακοπούλου: Ούτε καν τη δωρεάν διάθεση μασκών που εξήγγειλαν δεν ξέρουν πώς να κάνουν

Μετά την οικονομία και τον τουρισμό, τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε αλαλούμ και επιτελικό... μπάχαλο και στην Παιδεία, δεν ξέρουν οι γονείς πότε τελικά ανοίγουν τα σχολεία, οι Δήμοι πώς θα πάρουν τις μάσκες δωρεάν όπως υπό πίεση εξήγγειλε ο Τ. Θεοδωρικάκος, να μην «βγαίνει άκρη» στη Βουλή επί τρεις ώρες με Κεραμέως και Κικίλια, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές είναι σε πλήρη άγνοια για τις υγειονομικές συνθήκες και τα μέτρα που έχουν παρθεί, είπε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Ούτε καν τη δωρεάν διάθεση μασκών που εξήγγειλαν δεν ξέρουν πώς να κάνουν, ανέφερε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου που μίλησε “Στο Κόκκινο”.

Μετά την οικονομία και τον τουρισμό, τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε αλαλούμ και επιτελικό… μπάχαλο και στην Παιδεία, δεν ξέρουν οι γονείς πότε τελικά ανοίγουν τα σχολεία, οι Δήμοι πώς θα πάρουν τις μάσκες δωρεάν όπως υπό πίεση εξήγγειλε ο Τ. Θεοδωρικάκος, να μην «βγαίνει άκρη» στη Βουλή επί τρεις ώρες με Κεραμέως και Κικίλια, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές είναι σε πλήρη άγνοια για τις υγειονομικές συνθήκες και τα μέτρα που έχουν παρθεί, είπε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον χώρο της Παιδείας βλέπουμε τον εφησυχασμό και το αλαλούμ, την διγλωσσία και την ανακολουθία που είδαμε όλο το Καλοκαίρι σε όλους τους τομείς της οικονομίας και του τουρισμού, είπε η κα Ξενογιαννακοπούλου σχολιάζοντας το νέο θέατρο του παραλόγου, να μην είναι ακόμη σαφές όχι μόνο το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία αλλά ούτε καν τι ισχύει με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την δωρεάν διάθεση μασκών, καθώς η εξαγγελία χρηματοδότησης από τον υπουργό Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκο «απαντήθηκε» από την ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) που είπε ότι δεν έχει κεντρική υπηρεσία προμηθειών και άρα δεν ξέρει αν μπορεί να κάνει τον διαγωνισμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού