Τσελίκ: Η Ελλάδα πειρατικό κράτος στην Ανατολική Μεσόγειο

"Διεξάγουμε έρευνες στις περιοχές της θαλάσσιας δικαιοδοσίας μας στην υφαλοκρηπίδα μας, δεν υπάρχει τίποτα που να αφορά στην Ελλάδα"

“Η Ελλάδα είναι ένα πειρατικό κράτος στην Ανατολική Μεσόγειο, προσπαθεί να φτάσει πέρα ​​από το ύψος της”, είπε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, μιλώντας μετά τη συνάντηση του ΑΚΡ

“Διεξάγουμε έρευνες στις περιοχές της θαλάσσιας δικαιοδοσίας μας στην υφαλοκρηπίδα μας, δεν υπάρχει τίποτα που να αφορά στην Ελλάδα”, δήλωσε ο Τσελίκ για τις έρευνες του Ορουτς Ρέις, στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του AKΡ, απηύθυνε κεκαλυμμένο κάλεσμα προς τη Γαλλία ή άλλους διεθνείς εταίρους λέγοντας: “αν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο συνομιλητή, η Ελλάδα δεν είναι πιο αξιόπιστος συνομιλητής από την Τουρκία”.

“Εάν ο Μακρόν θέτει μια κόκκινη γραμμή στο δικό μας πεδίο, την Γαλάζια Πατρίδα, θα επιστρέψουμε αυτήν την κόκκινη γραμμή στο Μακρόν”, είπε.

Ο Τσελίκ είπε: “Λέμε ότι δεν αστειευόμαστε για την Γαλάζια Πατρίδα και ότι δεν θα δεχτούμε τη συγγνώμη για μια ενέργεια για την οποία θα χρειαστεί να ζητηθεί συγγνώμη στο μέλλον” είπε και συμπλήρωσε: “οι Γάλλοι δεν έχουν τίποτα να επιτύχουν φέρνοντας τα αεροσκάφη Rafale εκεί ή κάνοντας ασκήσεις με τη ‘Νότια Κύπρο΄. Το αποτέλεσμα αυτής της διπλωματίας θα έχει ως αποτέλεσμα τη σοβαρή ήττα της ελληνικής κυβέρνησης”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού