Η Πολωνία απαγορεύει από σήμερα τις απευθείας πτήσεις από 44 χώρες

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Μάλτα, το Μαυροβούνιο, το Μεξικό, η Βραζιλία, η Αργεντινή και η Ινδία περιλαμβάνονται επίσης στον κατάλογο των χωρών, όμως τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως η Ρωσία και η Κίνα έχουν αφαιρεθεί από αυτόν

Covid-19

Η Πολωνία απαγορεύει από σήμερα, Τετάρτη τις απευθείας πτήσεις από 44 χώρες περιλαμβανομένης της Ισπανίας, του Ισραήλ και της Ρουμανίας, προκειμένου να εμποδίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού στην κεντροευρωπαϊκή χώρα, ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Μάλτα, το Μαυροβούνιο, το Μεξικό, η Βραζιλία, η Αργεντινή και η Ινδία περιλαμβάνονται επίσης στον κατάλογο των χωρών, όμως τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως η Ρωσία και η Κίνα έχουν αφαιρεθεί από αυτόν.

Η κίνηση έπειτα μέτρων για την επαναφορά περιορισμών στη δημόσια ζωή στις πιο πληγείσες περιοχές της χώρας, καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει την εξάπλωση του ιού χωρίς να καταφύγει σε ένα πλήρες lockdown.

Οι Πολωνοί επιτρέπεται, ωστόσο, να ταξιδεύουν αεροπορικώς προς και από οποιαδήποτε χώρα επιθυμούν, αν επιλέξουν πτήσεις που δεν θα είναι απευθείας αλλά μέσω χωρών που δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο, όπως η Γερμανία.

Η Πολωνία, μια χώρα 38 εκατομμυρίων κατοίκων, έχει καταγράψει επίσημα 67.922 μολύνσεις από COVID-19 και περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει εξαιτίας του ιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού