Στη Θεσσαλονίκη ο Καραμανλής

Ο υπουργός θα δώσει το παρών στην πόλη μαζί με τον γ.γ. Υποδομών Γ. Καραγιάννη και τον γ.γ. Μεταφορών Ν. Σταθόπουλο

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλής -μαζί με τους γενικούς γραμματείς Υποδομών και Μεταφορών- προετοιμάζοντας το “έδαφος” για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην πόλη, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων Καραμανλή βρίσκονται τα θέματα του ΟΑΣΘ και του μετρό Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του υπουργείου

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Νίκο Σταθόπουλο θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη από αύριο (σ.σ σήμερα) Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους, στις 11:00 π.μ. θα έχουν σύσκεψη με τις Διοικήσεις ΟΣΕΘ, ΟΑΣΘ και Αττικό Μετρό στα γραφεία του ΟΣΕΘ.

Στη συνέχεια, στις 12:00 το μεσημέρι θα επισκεφτούν τον σταθμό μετεπιβίβασης ΙΚΕΑ (επί της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής) όπου θα βρίσκονται νέα λεωφορεία. Αμέσως μετά θα γίνουν δηλώσεις.

Στις 12:45 μ.μ. θα επισκεφτούν το αμαξοστάσιο της Αττικό Μετρό, στην Πυλαία και στη συνέχεια στις 13:30 μ.μ. τον σταθμό Μετρό Καλαμαριάς και αμέσως μετά την πλατεία Μεταμορφώσεως στην Καλαμαριά.

Τέλος, στις 16:00 μ.μ. έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας. Θα
ακολουθήσουν δηλώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού