ΚΑΕ Άρης για Γκάλη: «Σαν σήμερα, ο κορυφαίος όλων των εποχών μπήκε δίπλα στους θρύλους»

Η ΚΑΕ Άρης θυμήθηκε τη σημαντική αυτή διάκριση του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος ως γνωστόν μεγαλούργησε με τη φανέλα της

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Νίκος Γκάλης είδε το όνομά του να μπαίνει στο Hall of Fame, σε μία ιστορική στιγμή τόσο για τον ίδιο όσο και για τον ελληνικό αθλητισμό.

Η ΚΑΕ Άρης θυμήθηκε τη σημαντική αυτή διάκριση του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος ως γνωστόν μεγαλούργησε με τη φανέλα της, αναφέροντας σε ανάρτησή της στα social media:

«Σαν σήμερα, πριν από τρία χρόνια, ο Νίκος Γκάλης πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας του παγκοσμίου μπάσκετ, με την ένταξή του στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, ως μέλος της τάξης του 2017. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών βίωσε την υπέρτατη τιμή, που μπορεί να απονεμηθεί σε έναν αθλητή του μπάσκετ.

Στη διάρκεια ειδικής τελετής, η οποία έγινε στο «Symphony Hall» του Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης, στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017, είδε το όνομά του να μπαίνει εκεί που βρίσκονται αυτά των θρύλων του αθλήματος. Ο λόγος που εκφώνησε, ανεβαίνοντας στο βήμα ήταν συγκλονιστικός, γεμάτος συναίσθημα και ανάγκασε όλους τους παρευρισκομένους να τον χειροκροτήσουν»

Σαν σήμερα, πριν από τρία χρόνια, ο Νίκος Γκάλης πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας του παγκοσμίου μπάσκετ, με την ένταξή…

Posted by ARIS B.C. on Monday, September 7, 2020

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού