Κορωνοϊός | Ινδία: 1.133 νεκροί σε ένα 24ωρο

Συνολικά 1.133 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το 24ωρο που πέρασε από COVID-19 - ο υψηλότερος αριθμός απωλειών που καταγράφει η χώρα σε μία ημέρα από τον Ιούλιο-, με το σύνολο των νεκρών να ανέρχεται πλέον σε 72.775 σε όλη την Ινδία

Covid-19

Η Ινδία κατέγραψε το 24ωρο που πέρασε τον υψηλότερο αριθμό θανάτων από τον νέο κορωνοϊό σε έναν μήνα, μολονότι ο ρυθμός αύξησης των νέων κρουσμάτων παρουσιάζει επιβράδυνση, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Υπουργείο Υγείας της χώρας.

Συνολικά 1.133 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το 24ωρο που πέρασε από COVID-19 – ο υψηλότερος αριθμός απωλειών που καταγράφει η χώρα σε μία ημέρα από τον Ιούλιο-, με το σύνολο των νεκρών να ανέρχεται πλέον σε 72.775 σε όλη την Ινδία.

Ωστόσο ο αριθμός των νέων κρουσμάτων SARS-CoV-2 που καταγράφηκαν σε μια μέρα ανέρχεται σε 75.809, που είναι ο χαμηλότερος εδώ και μία εβδομάδα, με το σύνολό τους στη χώρα να ανέρχεται πλέον σε 4,28 εκατομμύρια.

Η Ινδία ξεπέρασε τη Δευτέρα τη Βραζιλία σε αριθμό κρουσμάτων νέου κορωνοϊού και κατέλαβε τη δεύτερη θέση μετά τις ΗΠΑ στον κατάλογο με τις πλέον πληγείσες χώρες.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού