ΕΥΑΘ: Προβλήματα υδροδότησης στην Ευκαρπία λόγω εργασιών

Οι εργασίες κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και όπως διαβεβαιώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ, θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης

Προβλήματα υδροδότησης θα έχουν σήμερα Πέμπτη, περιοχές της Ευκαρπίας στον Δήμο Παύλου Μελά από τις 10:00 π.μ έως 16:00 μ.μ, όπως ενημερώνει η ΕΥΑΘ καθώς θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέων αγωγών στη συμβολή των οδών Ολύμπου με Ανθοκήπων στην Δ.Ε.Ευκαρπίας. Προβλήματα υδροδότησης, συγκεκριμένα, θα έχουν οι καταναλωτές στις οδούς Ολύμπου, Ρήγα Φεραίου, Ανθοκήπων στην περιοχή της Ευκαρπίας και στις παρακείμενες οδούς.

Οι εργασίες κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και όπως διαβεβαιώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ, θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Στο μεταξύ έκτακτη διακοπή νερού έχει περιοχή της Σταυρούπολης, αυτή που περιλαμβάνει την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης και τους; παρακείμενους δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση θα αποκατασταθεί περίπου στις 12:00.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού