Κρήτη: Στους τέσσερις οι νεκροί του ναυαγίου [upd]

Το σκάφος που μετέφερε τους μετανάστες και πρόσφυγες δεν έχει γίνει γνωστό από που ξεκίνησε και ποιος ήταν ο προορισμός του.

Στους τέσσερις ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από το ναυάγιο σκάφους που σημειώθηκε χθες 12 ναυτικά μίλια ανατολικά της Κρήτης. Δύο γυναίκες και δύο ανήλικα αγόρια 6 και 7 ετών ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ έως τώρα έχουν διασωθεί από τη θαλάσσια περιοχή 57 άτομα.

Η επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος είναι εν εξελίξει για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων. Οι τρείς σοροί και 19 από τους διασωθέντες, έχουν μεταφερθεί στο λιμάνι της Σητείας από ένα παραπλέον πλοίο και ένα ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού.

Με εντολή του υπουργού ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, βρέθηκε στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, στο σημείο των ερευνών βρίσκονται πέντε παραπλέοντα πλοία, ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης και ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Στις έρευνες συμμετέχει επίσης ένα ελικόπτερο super puma και αεροσκάφος του Λιμενικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού