Πίρλο: Ο διάλογος με τους παίκτες είναι απαραίτητος

«Ήμουν παίκτης και μου άρεσε να μιλάω με τους προπονητές και να δημιουργώ τέτοιου είδους σχέσεις. Είναι σημαντικό, τόσο μέσα, όσο κι έξω από το γήπεδο, προκειμένου να κατανοήσω τις επιθυμίες των παικτών», σχολίασε ο προπονητής της Γιουβέντους

Στην αναγκαιότητα της επικοινωνίας με τους ποδοσφαιριστές του, στάθηκε ο Αντρέα Πίρλο, λίγο μετά την νίκη της Γιουβέντους με 3-0 επί της Σαμπντόρια για την πρεμιέρα του καμπιονάτο.

«Ο διάλογος είναι απαραίτητος με όλους τους παίκτες. Ήμουν παίκτης και μου άρεσε να μιλάω με τους προπονητές και να δημιουργώ τέτοιου είδους σχέσεις. Είναι σημαντικό, τόσο μέσα, όσο κι έξω από το γήπεδο, προκειμένου να κατανοήσω τις επιθυμίες των παικτών», σχολίασε ο προπονητής της Γιουβέντους και πρόσθεσε:

«Είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος, μειώσαμε λίγο τον ρυθμό μας. Όμως καταφέραμε να παραμείνουμε στο παιχνίδι και να είμαστε διαυγείς στις αποφασιστικές στιγμές. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο, αλλά τα καταφέραμε καλά. Θα χρειαστεί χρόνος για να ενσωματωθούν τα συστήματα που εφαρμόζουμε στις προπονήσεις. Δεν είχαμε πολύ χρόνο. Οι παίκτες επέστρεψαν πρόσφατα από τις εθνικές ομάδες και είχαμε δέκα ημέρες για να προπονήσεις με μόλις έναν φιλικό αγώνα. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού