Χαρδαλιάς στο facebook: Δεν φίλησα το χέρι του παπά, έκλινα στο ράσο

Aυτό εξέφρασα κλίνοντας στο ράσο του με σεβασμο (και όχι φιλώντας το χέρι του) προς τον Ιερέα που διασώσαμε και που έσπευσε να μας ευχαριστήσει και μας συγχαρει αμεσως μετά το τελος και αυτης της επιχειρησης και ενω μολις ειχα βγαλει την μασκα μου για να πιω νερο

Αρνείται ότι φίλησε το χέρι του παπά ο Νίκος Χαρδαλιάς, σε ανάρτησή του στο Facebook, ενώ για το γεγονός πως δεν φορούσε μάσκα εξηγεί ότι μόλις την είχε βγάλει για να πιει νερό.

Η ανάρτηση στο Facebook:

«Τους τελευταίους 7 μήνες η πολιτική προστασία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης πολλαπλών κρίσεων. Πανδημία, μεταναστευτικό, κλιματική αλλαγή με ακραία φαινόμενα πυρκαγιών και πλημμυρών. Σε όλα έχουμε ανταποκριθεί έως τώρα με αποτελεσματικότητα, ευθύνη και πίστη στη σκληρή δουλειά, την ομαδικότητα, μα πάνω από όλα στην αξία της ανθρώπινης ζωης. Στις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία πραγματοποιήσαμε επιτυχώς 788 διασώσεις, με τελευταία την από αέρος διάσωση μιας εγκύου, ενός βρέφους, μιας καρκινοπαθούς και 4 ακόμα συμπολιτών μας. Τέτοιες ιστορίες μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Και αυτό εξέφρασα κλίνοντας στο ράσο του με σεβασμο (και όχι φιλώντας το χέρι του) προς τον Ιερέα που διασώσαμε και που έσπευσε να μας ευχαριστήσει και μας συγχαρει αμεσως μετά το τελος και αυτης της επιχειρησης και ενω μολις ειχα βγαλει την μασκα μου για να πιω νερο (τα video ειναι αδιαψευστος μάρτυρας για την πραγματικοτητα).

https://www.facebook.com/nikos.hardalias.civilprotection/posts/4499136400128958?__cft__[0]=AZXkYusJmAnSWjKN0jO4YP1M4MKLuVS8Qk6OiDeg2Gi-SqjiyZ6Jmg6JdlBttDA3fmZuNEWGVGH3FrwnPuuKOf0W7P3_3vBiZSgoTIThvkIgpd4rSHtjj0LtE1UYFPU-FG56LqYbioucrRLfhfYWiSHSO_K5ZY-WQktPWzKdT2DQQGn5FJqxy4kZxgKYR5LtFdfb0tfVIk-ff4R_ZPz4BUsi&__tn__=%2CO%2CP-R

Σε οσους λοιπόν για διάφορους λόγους παραποιούν τα πραγματικα περιστατικά και ασκούν εύκολη κριτική από τον καναπέ τους συνιστώ 3 + 1 πράγματα: Μάσκες, Αποστάσεις, αυστηρή προσωπική υγιεινή και λίγο περισσότερο σεβασμό στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που μοχθούμε καθημερινά για τη δημόσια υγεία και Ασφαλεια ολων των πολιτών. Από αυτη την περιπέτεια θα βγούμε νικητές μόνο αν είμαστε ενωμένοι και πειθαρχημένοι!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού