Παπαδημούλης στο «Brussels Morning»: Οι «Μόριες» είναι αποτέλεσμα των ανεπαρκών πολιτικών της ΕΕ

Ο Δημ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε σε θέματα που αποτελούν μείζονα ζητήματα για την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή ατζέντα: Κριτικάρει έντονα την αντιμετώπιση και διαχείριση του προσφυγικού από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ένα θέμα ιδιαίτερα επίκαιρο μετά και την πρόταση της Κομισιόν που είναι κατώτερη των περιστάσεων

Συνέντευξη στον ειδησεογραφικό ιστότοπο «The Brussels Morning» έδωσε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφορικά με τις προτεραιότητες της Γερμανικής προεδρίας του Συμβουλίου σε ανθρωπιστικά θέματα.

Ο Δημ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε σε θέματα που αποτελούν μείζονα ζητήματα για την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή ατζέντα: Κριτικάρει έντονα την αντιμετώπιση και διαχείριση του προσφυγικού από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ένα θέμα ιδιαίτερα επίκαιρο μετά και την πρόταση της Κομισιόν που είναι κατώτερη των περιστάσεων.

Επίσης, αναφέρεται στις παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου από την Τουρκία με την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί και τις μονομερείς παράνομες ενέργειές της κατά κρατών-μελών της ΕΕ, κυρίως της Ελλάδας και της Κύπρου.

Τέλος, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, δίνει θεσμικά ως Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, απαντήσεις για το ζήτημα της Ευρωπαϊκής Ιθαγένειας (EU Citizenship) και της πολιτικής δυναμικής που αναπτύσσεται στη Λευκορωσία αυτή την εποχή, με αφορμή και το ενδεχόμενη προσάρτησή της στη Ρωσία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού