Σκουρλέτης: Η χώρα είναι ανοχύρωτη απέναντι στα φαινόμενα της κλιματικής κρίσης

Οι υποδομές έχουν εγκαταλειφθεί επί δεκαετίες και η αναβάθμισή τους δημιουργεί επιπρόσθετα μια επενδυτική προοπτική, επεσήμανε ο Πάνος Σκουρλέτης

Την εκπόνηση και υλοποίηση ενός μεγάλου σχεδίου παρεμβάσεων στις μικρές και μεγάλες υποδομές της χώρας, η οποία είναι ανοχύρωτη απέναντι στα φαινόμενα της κλιματικής κρίσης, πρότεινε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σήμερα, Σάββατο26Σεπτεμβρίου 2020, στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1.

Οι υποδομές έχουν εγκαταλειφθεί επί δεκαετίες και η αναβάθμισή τους δημιουργεί επιπρόσθετα μια επενδυτική προοπτική, επεσήμανε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Αναφερόμενος στις αποζημιώσεις των πληγέντων από τον «Ιανό», είπε ότι πρέπει να δοθούν άμεσα, αλλά να είναι και πολύ μεγαλύτερες απ’ ότι προβλέπεται, καθώς οι καταστροφές από το φυσικό φαινόμενο αθροίζονται στις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας.

Πρόσθεσε ότι η Πολιτεία πρέπει να κινηθεί προς την υποστήριξη των πληγέντων με όλα τα μέσα που διαθέτει, όπως ο στρατός, που επί των ημερών διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ είχε αξιοποιηθεί καλύπτοντας ανάγκες σίτισης και  προσωρινής ηλεκτροδότησης πληγέντων περιοχών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού