Όλγα Κεφαλογιάννη εναντίον όλων στην κυβέρνηση και τη ΝΔ

Η βουλευτής Α΄Αθηνών και πρώην υπουργός υπογραμμίζει ότι προτιμά να μιλάει για «κοινωνική ευθύνη» στην εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, ενώ για τον τουρισμό αναφέρει πως «τα γεγονότα δεν δικαιολογούσαν καμία αισιοδοξία και δυστυχώς επαληθεύτηκαν»

Ηχηρή κριτική ασκεί η Όλγα Κεφαλογιάννη στην κυβερνητική πολιτική σε εργασιακά, τουρισμό, εθνικά, πολιτισμό σε συνέντευξή της στο ieidiseis.gr.

Η πρώην υπουργός τονίζει ότι καμία αλλαγή δεν πρέπει να γίνει εις βάρος των εργασιακών σχέσεων για τους εργαζόμενους, ασκεί κριτική για τη (μη) στήριξη των ανθρώπων του πολιτισμού και τις αισιόδοξες προσδοκίες για τον τουρισμό, αφήνει αιχμές για τη στάση της ΝΔ σε εθνικά θέματα και επικρίνει τον Κ. Μπακογιάννη για το φιάσκο με τον Μεγάλο Περίπατο.

Η βουλευτής Α΄Αθηνών και πρώην υπουργός υπογραμμίζει ότι προτιμά να μιλάει για «κοινωνική ευθύνη» στην εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, ενώ για τον τουρισμό αναφέρει πως «τα γεγονότα δεν δικαιολογούσαν καμία αισιοδοξία και δυστυχώς επαληθεύτηκαν».

«Η πανδημία σάρωσε τον πολιτισμό, αναφέρει η ίδια. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι στον χώρο αυτόν που έχουν να εργαστούν από τον Φεβρουάριο. Δυστυχώς δεν βρήκαμε τους κατάλληλους τρόπους να τους στηρίξουμε ολοκληρωμένα. Υπήρξαν γραφειοκρατικά προβλήματα, χάσαμε την συναισθηματική επαφή, την εμπιστοσύνη. Πρέπει να τα ξαναβρούμε. Να εμπιστευτούμε τους Έλληνες καλλιτέχνες. Να τους δώσουμε ευκαιρίες», επισημαίνει ερωτώμενη για τα προβλήματα στον πολιτισμό, ενώ για τις ελληνοτουρκικό διάλογο κάνει λόγο για «καθαρές κουβέντες»: «Η Ελλάδα έχει ένα θέμα προς συζήτηση με τη Τουρκία. Αυτή είναι η εθνική γραμμή και πάνω σε αυτήν έχουν κινηθεί όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι Ελληνική κυβέρνηση μπορεί να συζητήσει τίποτε άλλο».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, τέλος, ασκεί κριτική για τον «Μεγάλο Περίπατο» και προτείνει στον Κώστα Μπακογιάννη, στο επόμενο μεγάλο βήμα που θα κάνει στην πρωτεύουσα, «οι Βουλευτές της πόλης να συμμετέχουν με τον Δήμο Αθηναίων σε μια ουσιαστική διαβούλευση για το μέλλον της πρωτεύουσας».

«Έχουμε και λόγο και θέσεις σε τόσο κρίσιμα ζητήματα», τονίζει με νόημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

No results found

No results found

Μενού