Σκουρλέτης: Οι πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις θα είναι πυκνές και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα

Στον τομέα της οικονομίας η κυβέρνηση επέλεξε να μη στηρίξει όσο μπορούσε τον κόσμο της εργασίας και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αντιμετωπίζοντας την ύφεση ως μία ευκαιρία αναδιάρθρωσης της αγοράς και της οικονομίας, δέσμια των πιο σκληρών νεοφιλελεύθερων συνταγών

«Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει, πιο ώριμος πια, να σταθεί στο πλάι όλων όσων τον χρειάζονται. Να αναλάβει εκ νέου την ευθύνη να οδηγήσει την κοινωνία σε νέους δρόμους, με γνώμονα τις ανάγκες του κόσμου της εργασίας και των μικρομεσαίων στρωμάτων, δηλαδή τις ανάγκες των πολλών. Οι πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις θα είναι πυκνές και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα» τονίζει μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Π.Σκουρλέτης στην «Μακεδονία της Κυριακής».

«Σήμερα βλέπουμε ένα δημόσιο σύστημα υγείας να έχει φθάσει τα όριά του. Γιατί δεν έγιναν προσλήψεις ιατρικού προσωπικού; Γιατί τα σχολεία ανοίγουν με τις ίδιες συνθήκες όπως όταν έκλεισαν πριν το καλοκαίρι, χωρίς περισσότερες αίθουσες, χωρίς επιπλέον καθηγητές, με ελλείψεις σε σχολικές καθαρίστριες και χωρίς μαζικά τεστ για το διδακτικό προσωπικό και τις ευάλωτες ομάδες μαθητών;» τονίζει ο Π. Σκουρλέτης, επισημαίνοντας ακόμα: «Αλλά και στον τομέα της οικονομίας η κυβέρνηση επέλεξε να μη στηρίξει όσο μπορούσε τον κόσμο της εργασίας και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αντιμετωπίζοντας την ύφεση ως μία ευκαιρία αναδιάρθρωσης της αγοράς και της οικονομίας, δέσμια των πιο σκληρών νεοφιλελεύθερων συνταγών».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού