Το CircoGreco προσφέρεται να μεταδίδει δωρεάν τα μηνύματα της νέας καμπάνιας κατά της πανδημίας

«Υπενθυμίζουμε ότι το circogreco.gr και κατά τον πρώτο γύρο πληρωμένων καταχωρήσεων από την κυβέρνηση στα μέσα ενημέρωσης για την πληροφόρηση των πολιτών κατά της πανδημίας, παρ’ ό,τι δεν είχε επιλεγεί να δημοσιεύει καταχωρήσεις, προσφέρθηκε να το κάνει χωρίς ανταλλάγματα και σας είχε ενημερώσει, κ. Υπουργέ, σχετικά με αυτήν την διαθεσιμότητά του. Όμως, τότε απαξιώσατε να μας απαντήσετε!»

Velonastongiaka

To circogreco.gr, πιστοποιημένο ενημερωτικό site στον επίσημο κατάλογο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, απέστειλε προς τον τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, κ. Στέλιο Πέτσα το παρακάτω μήνυμα με μέιλ:

«Κύριε Υπουργέ,

Σας ενημερώνουμε ότι το ενημερωτικό site με την ονομασία circogreco.gr, που είναι εγγεγραμμένο στο μητρώο ιστοσελίδων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, της οποίας είστε πολιτικός προϊστάμενος, διατίθεται να δημοσιεύει ατελώς τα μηνύματα της νέας καμπάνιας που ανακοινώσατε για λογαριασμό της κυβέρνησης, με σκοπό την ενημέρωση της κοινής γνώμης κατά του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζουμε ότι το circogreco.gr και κατά τον πρώτο γύρο πληρωμένων καταχωρήσεων από την κυβέρνηση στα μέσα ενημέρωσης για την πληροφόρηση των πολιτών κατά της πανδημίας, παρ’ ό,τι δεν είχε επιλεγεί να δημοσιεύει καταχωρήσεις, προσφέρθηκε να το κάνει χωρίς ανταλλάγματα και σας είχε ενημερώσει, κ. Υπουργέ, σχετικά με αυτήν την διαθεσιμότητά του. Όμως, τότε απαξιώσατε να μας απαντήσετε!

Επαναφέρουμε την πρόθεσή μας να δημοσιεύουμε ατελώς τα μηνύματα της νέας κυβερνητικής καμπάνιας.

Εκφράζουμε την ευχή μας και τα τηλεοπτικά κανάλια να πράξουν το ίδιο!

Ελπίζουμε ότι με τον τρόπο αυτό, θα εξοικονομηθούν κρίσιμοι πόροι για να κατευθυνθούν προς το ΕΣΥ, που τόσο τους έχει ανάγκη στη μεγάλη μάχη που δίνει η χώρα κατά της πανδημίας.

Κύριε Υπουργέ,

Αναμένοντας την απάντησή σας, παρακαλούμε δεχτείτε τις καλύτερες ευχές μας για την ευόδωση της προσπάθειας της κυβέρνησης να ελεγχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Με εκτίμηση,

Βασίλης Ζωγράφος

Διαχειριστής της ενημερωτικής ιστοσελίδας circogreco.gr»

Ρoή Ειδήσεων
Σχετικά άρθρα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη
Μενού