Ηλιόπουλος για το thetoc και το κυβερνητικό ξέπλυμα στην υπόθεση Ζαρούλια: «Μπορεί καμία δουλειά να μην είναι ντροπή, αλλά η ντροπή δεν είναι δουλειά»

Αν έχεις κάνει δουλειά το να ξελασπώνεις τη ΝΔ, τότε δε βλέπεις το τεράστιο λάθος του Τασούλα να διορίσει ένα υπόδικο στέλεχος των νεοναζί πέντε μέρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου

«Μπορεί καμία δουλειά να μην είναι ντροπή, αλλά η ντροπή δεν είναι δουλειά», σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος σε ανάρτησή του.

Αν έχεις κάνει δουλειά το να ξελασπώνεις τη ΝΔ, τότε δε βλέπεις το τεράστιο λάθος του Τασούλα να διορίσει ένα υπόδικο…

Posted by Νάσος Ηλιόπουλος on Friday, October 2, 2020

Για τον διορισμό της υπόδικης χρυσαυγίτισσας Ελένης Ζαρούλια στη Βουλή δε φταίει ο Κωνσταντίνος Τασούλας, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό υποστηρίζει το thetoc.gr, το οποίο σε σχετικό του θέμα αφιερώνει μία ολόκληρη παράγραφο στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν έχεις κάνει δουλειά το να ξελασπώνεις τη ΝΔ, τότε δε βλέπεις το τεράστιο λάθος του Τασούλα να διορίσει ένα υπόδικο στέλεχος των νεοναζί πέντε μέρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου.

Δε βλέπεις το αναγκαστικό άδειασμα του Μητσοτάκη στον πρόεδρο της Βουλής. Βλέπεις μόνο φαντάσματα του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί καμία δουλειά να μην είναι ντροπή, αλλά η ντροπή δεν είναι δουλειά» σχολιάζει με νόημα ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού