Καρένιο για Τζόκοβιτς: «Κάθε φορα που δυσκολεύεται, ζητά βοήθεια»

«Ήξερα ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί, γιατί κάθε φορά που βρίσκεται σε δυσκολία, αυτό το κάνει (σ.σ. καλεί τον φυσιοθεραπευτή)».

Ενα από τα στοιχεία που χαρακτήρισαν τον χθεσινό (09/10) προημιτελικό του Ρολάν Γκαρός, ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, ήταν οι διακοπές που ζητούσε ο Σέρβος -μετέπειτα νικητής- προκειμένου να του παρασχεθεί βοήθεια στον τραυματισμένο ώμο του.

Ερωτηθείς σχετικά, ο νεαρός ο Ισπανός, ο οποίος δυσκόλεψε σε αρκετές περιπτώσεις τον επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, σχολίασε: «Ήξερα ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί, γιατί κάθε φορά που βρίσκεται σε δυσκολία, αυτό το κάνει (σ.σ. καλεί τον φυσιοθεραπευτή). Και εάν το έκανε, αυτό σήμαινε ότι ήταν σε δύσκολη θέση, ότι δεν ήταν άνετα και ότι κατάφερα να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Το κάνει αυτό για πολύ καιρό. Κάθε φορά που το παιχνίδι γίνεται δύσκολο για αυτόν, ζητά ιατρική βοήθεια και κερδίζει χρόνο. Δεν ξέρω αν έχει χρόνιο πόνο στον ώμο ή εάν είναι ψυχικό, αλλά κάθε φορά που είναι σε δύσκολη θέση αυτό γίνεται. Ηξερα ότι θα συνέβαινε στο US Open, ότι θα συνέβαινε εδώ και ότι θα συνεχιστεί».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού