Σκουρλέτης: Αντιφασιστικό μήνυμα που ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας

«Η Ελλάδα γίνεται προπομπός ενός αντιφασιστικού μηνύματος το οποίο ξεπερνά τα όρια της χώρας, σε μία συγκυρία ανόδου, τα τελευταία χρόνια, της επιρροής των ακροδεξιών, αλλά και των φασιστικών ομάδων και κινήσεων, οι οποίες έκαναν την εμφάνισή τους και στον χώρο της Ευρώπης. Αυτό είναι απολύτως θετικό»

Στη σημασία της καταδικαστικής απόφασης της Χρυσής Αυγής, ως ενός αντιφασιστικού μηνύματος που ξεπερνά τα όρια της χώρας σε μια συγκυρία ανόδου των ακροδεξιών δυνάμεων στην Ευρώπη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σήμερα στον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο 105,5».

«Η Ελλάδα γίνεται προπομπός ενός αντιφασιστικού μηνύματος το οποίο ξεπερνά τα όρια της χώρας, σε μία συγκυρία ανόδου, τα τελευταία χρόνια, της επιρροής των ακροδεξιών, αλλά και των φασιστικών ομάδων και κινήσεων, οι οποίες έκαναν την εμφάνισή τους και στον χώρο της Ευρώπης. Αυτό είναι απολύτως θετικό», είπε ο κ. Σκουρλέτης.

«Δεν τέλειωσαν όλα με βάση αυτή την θετική, ιστορική απόφαση. Είναι ένας σταθμός ο οποίος μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, μας δίνει κουράγιο, μπορούμε να ελπίζουμε. Νομίζω ότι βοηθά να βγάλουμε και τα συμπεράσματά μας γύρω από την πορεία αυτής της οργάνωσης και εδώ νομίζω ότι θα πρέπει να μιλήσουμε πιο εξαντλητικά για το φαινόμενο “Χρυσή Αυγή” στην Ελλάδα, ποιοι το αγκάλιασαν, ποιοι το ενθάρρυναν και ποιοι βοήθησαν στην αποδόμησή του και δημιούργησαν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που ασφαλώς επηρέασε και την χθεσινή απόφαση», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού