Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου “121st Semi Annual Meeting της ECTAA”

Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν σήμερα, Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου με τις προγραμματισμένες εκλογές της ECTAA για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την επανεκλογή του προέδρου Pawel Niewiadomski, (Πολωνία), της κας. Εva Blansco (Ισπανία) ως αντιπροέδρου καθώς και την επανεκλογή του Μάριου Καμμένου, Αντιπροέδρου του ΗΑΤΤΑ, ως Ταμία

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου “121st Semi Annual Meeting της ECTAA” της Ένωσης Eυρωπαϊκών Συνδέσμων Τουριστικών Πρακτόρων και Tour Operator, ECTAA (The European Travel Agents’ and Tour Operators’ Associations) που πραγματοποιήθηκε στις 7-9 Οκτωβρίου στην Αθήνα, ως αποτέλεσμα συστηματικών ενεργειών του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων, ΗΑΤΤΑ, και με την υποστήριξη της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ).

Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν σήμερα, Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου με τις προγραμματισμένες εκλογές της ECTAA για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την επανεκλογή του προέδρου Pawel Niewiadomski, (Πολωνία), της κας. Εva Blansco (Ισπανία) ως αντιπροέδρου καθώς και την επανεκλογή του Μάριου Καμμένου, Αντιπροέδρου του ΗΑΤΤΑ, ως Ταμία.

Στο περιθώριο των εργασιών του Συνεδρίου της ECTAA, ο πρόεδρος των εν Ελλάδι τουριστικών πρακτόρων Νικόλας Κελαϊδίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Η Αθήνα βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο μιας διοργάνωσης διεθνούς εμβέλειας, η οποία αναδεικνύει συμβολικά την Ελληνική πρωτεύουσα, ακόμα και σε περίοδο πανδημίας, ως ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό για ασφαλή και ποιοτικά ταξίδια. Η ECTAA επιλέγοντας να πραγματοποιήσει το Συνέδριό της και με φυσική παρουσία των μελών της αποστέλλει ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη ότι η διοργάνωση ασφαλών και αποτελεσματικών ταξιδιών ήταν πάντα o ακρογωνιαίος λίθος των τουριστικών γραφείων και ότι όταν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, είναι απολύτως ασφαλές να ταξιδεύει κανείς. Είναι τιμή μας που η Αθήνα και ο ΗΑΤΤΑ φιλοξένησαν την εκδήλωση”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού