Αχτσιόγλου: Αν δεν χρησιμοποιηθεί σήμερα λόγω πανδημίας το δημοσιονομικό μαξιλάρι, τότε πότε;

Το κρίσιμο σήμερα είναι να γίνει κατανοητό ότι το αποθεματικό, πέρα από ασφάλεια, δίνει τη δυνατότητα να στηριχτεί η πραγματική οικονομία και η κοινωνία σε έκτακτες συνθήκες. Κι αν δεν είναι τώρα οι έκτακτες συνθήκες, αναρωτιέμαι πότε είναι

«Το κρίσιμο σήμερα είναι να γίνει κατανοητό ότι το αποθεματικό, πέρα από ασφάλεια, δίνει τη δυνατότητα να στηριχτεί η πραγματική οικονομία και η κοινωνία σε έκτακτες συνθήκες. Κι αν δεν είναι τώρα οι έκτακτες συνθήκες, αναρωτιέμαι πότε είναι», αναφέρει χαρακτηριστικά η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε συνέντευξή της στο «Κεφάλαιο».

Τι κάνει η Ν.Δ. για το ότι 6 στις 10 επιχειρήσεις δεν έχουν πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό, και οι μισές ετοιμάζονται να κλείσουν; Για τα χρέη των επαγγελματιών που σωρεύονται την περίοδο της πανδημίας; Για τους εργαζομένους στον τουρισμό, στον πολιτισμό, που έχουν να δουν εισόδημα πάνω από έναν χρόνο; Δεν νομίζω ότι υπάρχουν και πολλοί πέραν της Ν.Δ. που θα έλεγαν ότι ελήφθησαν επαρκή μέτρα, διερωτήθηκε η κυρία Αχτσιόγλου.

Το κρίσιμο σήμερα είναι να γίνει κατανοητό ότι το αποθεματικό, πέρα από ασφάλεια, δίνει τη δυνατότητα να στηριχτεί η πραγματική οικονομία και η κοινωνία σε έκτακτες συνθήκες. Κι αν δεν είναι τώρα οι έκτακτες συνθήκες, αναρωτιέμαι πότε είναι, συμπλήρωσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού