Βούτσης: Με ψεύδη και λάσπη επιχειρεί η ΝΔ να εξωραϊσει την πραγματικότητα για τις σχέσεις της με τη Χρ. Αυγή

O Ν. Βούτσης υπενθύμισε ότι πριν από τον αποκλεισμό της ΧΑ από το ελληνικό πολιτικό σύστημα θυμόμαστε τη διετία 2012-2013 «με τις σχέσεις του κ. Μπαλτάκου, γραμματέα τότε του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Σαμαρά, ο οποίος μπαινόβγαινε επί διετία μπροστά μας στα κυβερνητικά έδρανα την ίδια εποχή με τη ΧΑ»

Για απόλυτη αθλιότητα με οχετό ψεύδους και εκστρατεία λάσπης σε σχέση με τη δήθεν «ανοχή» του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη ΧΑ κατηγόρησε τη ΝΔ ο τ. Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Νίκος Βούτσης σε συνέντευξή του στον Real FM.

Ο Νίκος Βούτσης εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στη ΝΔ τονίζοντας ότι κύκλοι και πλατφόρμες που υποστηρίζονται από το κυβερνών κόμμα κατασκευάζουν fake news και άθλια photoshop όπως η φωτογραφία με το χειροφίλημα του Μιχαλολιάκου. «Μάλλον δεν τους πήγε κάτι καλά με την εξέλιξη της υπόθεσης της ΧΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης.

Παράλληλα ο τ. Πρόεδρος της Βουλής κατονόμασε ως υπεύθυνο της βίαιας διάλυσης της μεγάλης αντιφασιστικής συγκέντρωσης έξω από το εφετείο τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ακόμα δεν έχουν δοθεί οι εξηγήσεις γιατί προχώρησαν στη διάλυση της μεγάλης αυτής συγκέντρωσης, ρίχνοντας κρότου λάμψης και δακρυγόνα στον κόσμο, ο οποίος χαιρόταν και πανηγύριζε στους δρόμους. Ενώ υπάρχουν ακόμα και σε βίντεο όλα τα στοιχεία συνεχίζουν να ψεύδονται» τόνισε ο Νίκος Βούτσης.

Τέλος ο Ν. Βούτσης υπενθύμισε ότι πριν από τον αποκλεισμό της ΧΑ από το ελληνικό πολιτικό σύστημα θυμόμαστε τη διετία 2012-2013 «με τις σχέσεις του κ. Μπαλτάκου, γραμματέα τότε του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Σαμαρά, ο οποίος μπαινόβγαινε επί διετία μπροστά μας στα κυβερνητικά έδρανα την ίδια εποχή με τη ΧΑ». «Έπρεπε δυστυχώς να χυθεί, από ότι φαίνεται ιστορικά, το αίμα του Παύλου Φύσσα και να υπάρξουν και άλλα γεγονότα όπως του Μελιγαλά ή οι απαράδεκτες επιθέσεις σε εβραϊκά κοιμητήρια για να τεθεί στο περιθώριο η ΧΑ. Δηλαδή όλη αυτή η συγκυρία εξανάγκασε την τότε κυβέρνηση να ενοποιήσει εσπευσμένα σε μία δίκη 30 φακέλους και 30 υποθέσεις που αραχνιάζανε στα ντουλάπια των διαφόρων εισαγγελιών» κατέληξε ο τ. Πρόεδρος της Βουλής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού