Συνάντηση του Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου, με τον πρόεδρο του ΕΣΡ

Κατά τη συνάντηση ο Νάσος Ηλιόπουλος έθεσε το ζήτημα της καταγραφής της πολυφωνίας στα δελτία ειδήσεων που άπτεται και σχετικής καταγγελίας που είχε κατατεθεί στα μέσα Απριλίου. Η απουσία πολυφωνίας πλήττει ουσιαστικά την ποιότητα της δημοκρατίας μας όπως τονίστηκε στην σχετική συζήτηση. Επίσης τέθηκε το ζήτημα αδειοδότησης των περιφερειακών σταθμών

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, Αθανάσιο Κουτρουμάνο.

Κατά τη συνάντηση ο Νάσος Ηλιόπουλος έθεσε το ζήτημα της καταγραφής της πολυφωνίας στα δελτία ειδήσεων που άπτεται και σχετικής καταγγελίας που είχε κατατεθεί στα μέσα Απριλίου. Η απουσία πολυφωνίας πλήττει ουσιαστικά την ποιότητα της δημοκρατίας μας όπως τονίστηκε στην σχετική συζήτηση. Επίσης τέθηκε το ζήτημα αδειοδότησης των περιφερειακών σταθμών.

Την συζήτηση απασχόλησαν επίσης ο όγκος και η διεκπεραίωση των καταγγελιών προς το ΕΣΡ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία έθεσε συγκεκριμένα υπ’ όψιν του προέδρου του ΕΣΡ το περιστατικό των προσβλητικών χαρακτηρισμών από δημοσιογράφο εναντίον της Μάγδας Φύσσα, καθώς και αντίστοιχο περιστατικό εναντίον του Ζακ Κωστόπουλου.

Η σημερινή υπολειτουργία και αρκετές φορές ουσιαστική ακύρωση του θεσμικού ρόλου του ΕΣΡ είναι καθαρό ότι αποτελεί κεντρική κυβερνητική επιλογή. Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα αγωνιστεί ενάντια στον θεσμικό εκφυλισμό και τον αυταρχικό έλεγχο της ενημέρωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού