Αύριο αντιφασιστική εορταστική μηχανοκίνητη πορεία

«Ο Αντιφασισμος γίνεται πράξη στον ΔΡΟΜΟ. Ξεκινάμε στις 11:30 από το Πεδίον του Άρεως και καταλήγουμε στα Προπύλαια στη 1:00 στην Αντιπολεμική διαδήλωση»

«Ο Αντιφασισμος γίνεται πράξη στον ΔΡΟΜΟ. Ξεκινάμε στις 11:30 από το Πεδίον του Άρεως και καταλήγουμε στα Προπύλαια στη 1:00 στην Αντιπολεμική διαδήλωση», τονίζουν στο κάλεσμά τους οι διοργανωτές (Καμπάνια “Δεν είναι αθώοι”, Αντιφασιστικός Συντονισμός,. redtopia.gr, Συνάντηση, Ξεκίνημα κ.ά.) της αντιφασιστικής εορταστικής μηχανοκίνητης πορείας.

Το κάλεσμα:

Σάββατο 24/10, 11:30, Πεδίον Άρεως
Ο αντιφασιστικός αγώνας συνεχίζεται

Είναι αλήθεια. Τι ωραία αλήθεια. Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Χρυσή Αυγή ΤΕΛΟΣ. Ο αρχηγός της Μιχαλολιάκος, η ηγεσία της, οι βασικοί της πυρηναρχες φόρεσαν ξανά τις χειροπέδες. Στην φυλακή. Μια νίκη στρατηγικής σημασίας για το αντιφασιστικό κίνημα. Μια ιστορική νίκη για την γενιά μας.

Αποτέλεσμα μιας απαίτησης και μιας κραυγής για δικαιοσύνη, που όλο το προηγούμενο διάστημα απλώθηκε σε όλη την χώρα, πέρασε τα σύνορα της και κορυφώθηκε με το συγκλονιστικό πλήθος που κατέκλυσε τους δρόμους γύρω από το Εφετείο στις 7 Οκτώβρη, σε μια συγκέντρωση, που δεν θα ξεχάσουμε πότε. Την μεγαλύτερη, την πιο δυναμική αντιφασιστικη συγκετρωση των τελευταίων δεκαετιών. Το ανθρώπινο ποτάμι, που ξεχείλισε, το μεγαλείου του αντιφασισμου στον δρόμο.
Σε αυτό χρωστάμε αυτή την νίκη.

Ναι! ΝΙΚΗΣΑΜΕ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού