Επίδομα 534 ευρώ: Εκπνέει η προθεσμία για τις αιτήσεις

Σήμερα, Σάββατο 24 Οκτωβρίου εκπνέει η προθεσμία που έχουν οι εργοδότες για να υποβάλουν τις δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων τους.

Πιστώθηκε χθες, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στους λογαριασμούς 6.555 εργαζόμενων που υπέβαλαν μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις, η αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα, Σάββατο 24 Οκτωβρίου εκπνέει η προθεσμία που έχουν οι εργοδότες για να υποβάλουν τις δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων τους.

Αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις δικές τους αιτήσεις στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου Εργασίας έως και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ώστε να λάβουν το επίδομα των 534 ευρώ.

Το συγκεκριμένο μέτρο για την υποβολή αναστολών συμβάσεων εργασίας και την χορήγηση της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, αφορά σε επιχειρήσεις και εργαζομένους που επλήγησαν από την πανδημία του κορωνοϊού και ανήκουν στους εξής κλάδους: επισιτισμός, τουρισμός, μεταφορές, πολιτισμός, αθλητισμός, ξενοδοχειακα καταλύματα, τουριστικά λεωφορεία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού