Γεννηματά στη Βουλή: “Αρκετά κ. Τσίπρα. Μην ασχολείστε με την αντιπολίτευση. Το κενό το καλύπτουμε ήδη από καιρό εμείς…”

«Η δική μας μομφή είναι εναντίον της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη συνολικά»

“…ο μεγαλύτερος πολιτικός χορηγός του κ. Μητσοτάκη και της δεξιάς. Αρκετά κ. Τσίπρα. Μην ασχολείστε με την αντιπολίτευση. Το κενό το καλύπτουμε ήδη από καιρό εμείς, το Κίνημα Αλλαγής”, ανέφερε στην ομιλία της στη Βουλή για την πρόταση μομφής στον υπουργό Οικονομικών. Χρ. Σταϊκούρα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Η κυρία Γεννηματά τόνισε ότι «η δική μας μομφή είναι εναντίον της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη συνολικά».

«Δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτή την Κυβέρνηση. Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον κ. Μητσοτάκη και σε κανέναν υπουργό του. Μάλιστα έχουμε ανοιχτή πολιτική διαμάχη με υπουργούς που διακρίνονται από πολιτικό θράσος. Που συνεχίζουν ακόμα και σήμερα την προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών της ΝΔ, της κυβέρνησης Καραμανλή 2004-2009 για τον εκτροχιασμό της οικονομίας που οδήγησε στην κρίση και στα μνημόνια», πρόσθεσε η ίδια.

«Ξέρουμε ότι πίσω από την προσπάθεια εξωραϊσμού της σημερινής κυβέρνησης, κρύβεται η γνωστή Δεξιά που έφτασε τη χώρα στα όρια της χρεοκοπίας, παραπλάνησε τους πολίτες και τις Ευρωπαϊκές αρχές. Ξέρουμε ότι σήμερα φορούν το προσωπείο του κέντρου για να παραπλανήσουν ξανά, να ξεχάσουμε τις ιστορικές ευθύνες τους. Για να ξεχάσουμε το Καραμανλικό στρατόπεδο που είναι ο αδήλωτος ιδιοκτήτης του κόμματος. Να ξεχάσουμε τον ιδιαίτερο ρόλο του όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης και τη σχέση του με το ΣΥΡΙΖΑ», είπε επίσης η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού