Κουτσούμπας: Η κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας έχει την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ

Η κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας έχει τη δική σας υπογραφή κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να περηφανεύεται ότι της έδωσε τη χαριστική βολή

«Η κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας έχει τη δική σας υπογραφή κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να περηφανεύεται ότι της έδωσε τη χαριστική βολή», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την ομιλία του στην πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα.

«Είστε βαθιά γελασμένοι αν νομίζετε ότι με μια βολική αντιπαράθεση θα καταφέρετε να θολώσετε τα νερά και να κρύψετε τη βασική στρατηγική σας σύμπλευση», πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Την κυβέρνηση κατηγόρησε ότι «…έχετε το θράσος να παρουσιάζετε το νέο πτωχευτικό κώδικα ως δεύτερη ευκαιρία» και συμπλήρωσε «λίγο ακόμα και θα ζητήσετε να σας χτίσουν άγαλμα», ενώ υπογράμμισε πως για πρώτη φορά θα καθιερωθεί πτώχευση φυσικού προσώπου και τόνισε ότι «κάνατε τους εργαζόμενους νοικάρηδες στα σπίτια τους».

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού