Σταϊκούρας στη Βουλή προς ΣΥΡΙΖΑ: Επιδίδεστε σε κυνήγι μαγισσών

Ο κ. Σταϊκούρας χαρακτήρισε την πρόταση μομφής «άστοχη, υποκριτική και καιροσκοπική» και τόνισε: «Κύριε Τσίπρα ήσασταν ο πρωθυπουργός των φόρων, των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και της κατάργησης της οριζόντιας προστασίας της πρώτης κατοικίας. Μάλλον η πρόταση δυσπιστίας έπρεπε να είναι κατά του κυρίου Τσακαλώτου που τα υπέγραψε»

«Έχετε έλλειψη ευθύνης. Για να καλύψετε τα εσωκομματικά σας προβλήματα, επιδίδεστε σε κυνήγι μαγισσών», είπε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στη Βουλή, κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής προς το πρόσωπό του.

Ο κ. Σταϊκούρας χαρακτήρισε την πρόταση μομφής «άστοχη, υποκριτική και καιροσκοπική» και τόνισε: «Κύριε Τσίπρα ήσασταν ο πρωθυπουργός των φόρων, των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και της κατάργησης της οριζόντιας προστασίας της πρώτης κατοικίας. Μάλλον η πρόταση δυσπιστίας έπρεπε να είναι κατά του κυρίου Τσακαλώτου που τα υπέγραψε».

Όπως είπε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ «την Πέμπτη κατέθεσε αίτημα για ονομαστική πλειοψηφία σε 16 άρθρα. Και όχι επί της αρχής. Η εισηγήτρια του δεν είχε καταθέσει ένσταση αντισυνταγματικότητας. Δεν ζήτησε απόσυρση. Δεν ζήτησε ονομαστική επί της αρχής».

Ωστόσο στη συνέχεια κατατέθηκε πρόταση δυσπιστίας στον υπουργό Οικονομικών, είπε ο υπουργός Οικονομικών. «Την Πέμπτη ο κύριος Τσίπρας άδειασε την κυρία Αχτσιόγλου. Την Παρασκευή η κυρία Αχτσιόγλου άδειασε τον κύριο Τσακαλώτο. Και ο κύριος Τσακαλώτος σταθερά αδειάζει τον κύριο Τσίπρα», ανέφερε ο κ. Σταϊκούρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού