Τραμπ εναντίον Μπάιντεν από ψυχοαναλυτική σκοπιά

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε με κάθε σοβαρότητα τον Τζο Μπάιντεν ότι είναι διεφθαρμένος, ότι έλαβε χρήματα από τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Κίνα. Ο Τραμπ πιστεύει είτε ότι οι Αμερικανοί ψηφοφόροι είναι πολύ ηλίθιοι, είτε ότι ξεχνούν εύκολα

ΗΠΑ Εκλογές

Λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ, η Süddeutsche Zeitung σχολιάζει: «Στην ψυχανάλυση υπάρχει το φαινόμενο της προβολής. Ένα άτομο προβάλει τις επιθυμίες, τους φόβους ή τις ανησυχίες του σε ένα άλλο άτομο. Η προβολή είναι ένας αμυντικός μηχανισμός. Τα προβλήματά του μεταφέρονται σε κάποιον άλλο (…)

To πώς λειτουργεί η προβολή στην πολιτική μπορεί κανείς να το καταλάβει από το τελευταίο ντιμπέιτ των δύο υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ (…) κατηγόρησε με κάθε σοβαρότητα τον Τζο Μπάιντεν ότι είναι διεφθαρμένος, ότι έλαβε χρήματα από τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Κίνα. Ο Τραμπ πιστεύει είτε ότι οι Αμερικανοί ψηφοφόροι είναι πολύ ηλίθιοι, είτε ότι ξεχνούν εύκολα (…)

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή ο Μπάιντεν είναι το φαβορί για να κερδίσει τις εκλογές (…)

H απόπειρα του Τραμπ να τον παρουσιάσει ως έναν ξεμωραμένο γέρο ή να του προσάψει την ταμπέλα του “ριζοσπαστικού, αριστερού, αναρχοκομμουνιστή“ απέτυχε (…)

Ωστόσο το πρόβλημα των ΗΠΑ δεν είναι ο Χάντερ Μπάιντεν (σσ: ο γιος του Μπάιντεν), αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ. Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι περισσότεροι πολίτες στις ΗΠΑ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού