Σήμερα η συνάντηση Δένδια- Λαβρόφ

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Ελλάδα σήμερα, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Λαβρόφ, θα συναντηθεί στις 12:00 στην Αθήνα, με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Ελλάδα σήμερα, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Λαβρόφ, θα συναντηθεί στις 12:00 στην Αθήνα, με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

Οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν σε ζητήματα διμερούς ενδιαφέροντος, με έμφαση στην οικονομική και την ενεργειακή συνεργασία, καθώς και ζητήματα περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, με έμφαση στην κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή, το Κυπριακό, καθώς και τις σχέσεις ΕΕ-Ρωσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα υπογράψουν «Κοινό Μνημόνιο για τη διεξαγωγή του έτους ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας το 2021». Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο στις 13:30.

«Στην Αθήνα ο επικεφαλής του υπουργείου Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας (Κυριάκο Μητσοτάκη) και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ, (Αλέξη Τσίπρα)», γνωστοποίησε  η Ζαχάροβα.

Pet Shop Θεσσαλονίκη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού