Σκουρλέτης: «Γιατί αρνείστε τη συνταγογράφηση των τεστ;

Τι γίνεται τελικά; Θα παρακολουθούμε μέρα με την ημέρα την αύξηση των κρουσμάτων και την ίδια ώρα θεωρούμε πως με το να δίνουμε δύο εκατομμύρια επιπλέον, πέρα από τα είκοσι, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορούμε να βάλουμε τα προβλήματα “κάτω από το χαλί”;

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση των νομοσχεδίων για την κύρωση Μνημονίου με το Κουβέιτ, στον τομέα της Βιομηχανικής Συνεργασίας και Συμφωνίας με την Ρωσία για τη συνεργασία στην Επιστήμη, την Τεχνολογία και την Καινοτομία, μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

Τελικά για ποιον δουλεύετε; Διότι για τους εργαζόμενους δεν δουλεύετε. Τους έχετε αφήσει στη τύχη τους. Αλλά, ακόμα και σε περιπτώσεις συγκεκριμένων ζητημάτων όπου εσείς προΐσταστε, όπως είναι τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά -έχετε μια συναρμοδιότητα εκεί- βλέπουμε από την προκήρυξη που εκδόθηκε, ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά για τις θέσεις εργασίας. Καμία μνεία, καμία προστασία για τους εργαζόμενους. Τελικά τι κάνετε; Για ποιους δουλεύετε; Για τους εργαζόμενους δεν δουλεύετε. Για τους ιδιώτες που κατέχουν ιδιωτικές υγειονομικές δομές, δουλεύετε. Για τον πολύ κόσμο δεν δουλεύετε. Τον αφήνετε και στοιβάζεται στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ έχετε δρομολογήσει και έχετε εντάξει ιδιωτικά λεωφορεία μέσω των ΚΤΕΛ, τα οποία είναι ακατάλληλα. Σας το λένε κάθε μέρα οι καθηγητές, οι γιατροί καθηγητές, οι λοιμωξιολόγοι.

Τι γίνεται τελικά; Θα παρακολουθούμε μέρα με την ημέρα την αύξηση των κρουσμάτων και την ίδια ώρα θεωρούμε πως με το να δίνουμε δύο εκατομμύρια επιπλέον, πέρα από τα είκοσι, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορούμε να βάλουμε τα προβλήματα “κάτω από το χαλί”; Αυτή είναι η πρόθεσή σας; Μια εικονική πραγματικότητα, ένας εικονικά “αγγελικά” πλασμένος κόσμος; Τα προβλήματα είναι πολλά, πάρα πολλά. Δεν επιτρέπεται να εξακολουθείτε να βαδίζετε σε αυτό τον ολισθηρό δρόμο. Περιμένω κ. υπουργέ έναν συγκεκριμένο σχολιασμό γύρω από αυτά τα ζητήματα. Δεν είναι μόνο δική μας απαίτηση. Είναι δική μας απαίτηση εδώ, αλλά θεωρούμε ότι διαμεσολαβούμε ένα αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού