Κωμικοτραγικό σκηνικό στις ΗΠΑ – Τραμπ: “Τιμωρία” το λοκντάουν που θα επιβάλλει ο Μπάιντεν αν εκλεγεί

«Oι Ευρωπαίοι ήταν σύμμαχοι», είπε ο Τραμπ και πρόσθεσε: «Διαφωνώ με αυτό (το λοκντάουν) γιατί δεν πρόκειται ποτέ να κλειδώσουμε ξανά. Κλειδώσαμε, καταλάβαμε την ασθένεια και τώρα είμαστε ανοιχτοί για δουλειές»

Τραμπ Κορωνοϊός

“Τιμωρία” θεωρεί το λοκντάουν που θα επιβάλλει ο Μπάιντεν αν εκλεγεί, εκτιμά ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

«Oι Ευρωπαίοι ήταν σύμμαχοι», είπε ο Τραμπ και πρόσθεσε: «Διαφωνώ με αυτό (το λοκντάουν) γιατί δεν πρόκειται ποτέ να κλειδώσουμε ξανά. Κλειδώσαμε, καταλάβαμε την ασθένεια και τώρα είμαστε ανοιχτοί για δουλειές».

Ο Τζο Μπάιντεν από μέρους του χαρακτήρισε την προεκλογική συγκέντρωση του αντιπάλου του ωςεστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊού και τον κατηγόρησε ότι έχει καταθέσει τα όπλα στη μάχη με την πανδημία.

Ο κ. Μπάιντεν επανέλαβε ότι είναι εθνική υποχρέωση η χρήση μάσκας: «Δεν πρόκειται για πολιτική δήλωση, είναι πατριωτικό καθήκον, για χάρη του Θεού».

Παράλληλα, η ομάδα δράσης του Λευκού Οίκου κατά της πανδημίας ανέφερε ότι οι ΗΠΑ είναι αντιμέτωπες με “αδυσώπητη” αύξηση κρουσμάτων.

“Βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολο δρόμο. Πηγαίνουμε προς τη λάθος κατεύθυνση”, τόνισε ο επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι, επικεφαλής της ομάδας δράσης και του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ BLOGVIEW

Pet Shop Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μενού